Besök och picknick 🧺

Idag fick klasserna besök av en av deras blivande lärare till åk 4.
Han heter John och är från Norrland och var med oss under förmiddagen idag. 
Den andra läraren är också klar och hon heter Segen. Hon arbetar just nu och kunde tyvärr inte komma innan och träffa eleverna. Men skönt att allt är klart nu ialla fall.

Vill påminna om picknicken imorgon. Vi tänker oss att vi ska vara utanför eller i paviljongen- beror på väder och vind. ☀️ ☔️ Vi hoppas att kunna vara utomhus såklart. Alla tar med det ni vill fika med er familj och kom någongång mellan 15-17 då är vi där och vill gärna träffa alla er och vi tänker att det är ett bra tillfälle för alla er föräldrar att träffa varandra.

På dagen imorgon är vi i Sigtuna och går runt en stadsvandring. Alla elever tar då med en frukt, smörgås och något att dricka – vi tar med pannkakor från skolan till lunch som vi äter där när det passar. Vi kommer tillbaka till skolan vid ca 13-13:30. En tom matlåda att lägga pannkakorna i behöver dom ha också. 🍀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *