Veckobrev v.22

Hej

Då var det dags att skriva terminens sista veckobrev. Tiden går fort när man har roligt! Vi har nu bara en skolvecka kvar framför oss innan sommarlovet är här. Under veckan kommer vi att arbeta på som vanligt i klassen, städa inför sommaren.
På tisdag kommer vi att städa ur lådorna och ta hem en hel del skolmaterial. Ta därför med skolväskan just denna dag.

Igår hade vi en härlig schackturnering som Cecilia S arrangerat som uppskattades av både elever och lärare på skolan. Alla klasser upp till åk 5 spelade mot varandra. ♟ 🌟


På tisdag ska alla lämna in iPad och laddare inför sommaren. Om ni inte hittar laddare till era iPads så får ni ersätta med något likvärdigt. 🍀

På onsdag är det picknick med er föräldrar mellan 15-17. Alla tar med sig en fikakorg till sig och sin familj så sitter vi och fikar tillsammans och umgås.

På onsdag åker vi till Sigtuna för en stadsvandring. Denna dag ska barnen ta med sig en tom matlåda( vi får pannkakor), bra att ha med sig en vattenflaska, något frukt och/eller smörgås att äta.

På torsdag ska vi baka tårta alla grupper har planerat sin tårta och vem som ska ta med vad. Alla tar med sig en ingrediens. Grädde och vaniljsås får man vispa hemma, samma sak gäller även skuren frukt osv. På skolan kommer vi att dekorera och montera tårtorna. Sen äter vi tårtorna 🎂😊.

På fredag är det dags för skolavslutning. Vi kommer att börja kl 8:10 i klassrummet sedan går vi upp till idrottshallen till kl 9:00 för en gemensam avslutning. Eftersom vi är redan många elever på skolan så finns det få platser för er föräldrar. Men det går bra att mingla på skolgården och vi avslutar denna dag ca 10:00.

 

Nästa vecka

Måndag: Nationaldag- skolan har stängt
Tisdag: Insamling av iPads, städa – ta med ryggsäck
Onsdag: Utflykt till Sigtuna, picknick 15-17
Torsdag: Tårtbak
Fredag: Skolavslutning- glad sommar ☀️🍒

Trevlig helg ⭐️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *