Veckobrev v.21

Hej!

Oj vad dagarna rusar på! Det känns som att veckan har flugit iväg! Vi håller nu sakta men säkert på att avsluta pågående arbetsområden innan sommarlovet. Det är fortfarande ett par veckor kvar på terminen, men korta veckor, och endast 8 skoldagar kvar.

Under veckan har vi spelat schack. Det är jättekul att se hur eleverna sitter koncentrerade och spelar match mot varandra. Nästa vecka på torsdag är det schackturnering. Flera klasser kommer att i små grupper möta varandra över åldersgränserna tillsammans korta 10 minuters matcher. Det ska bli så spännande♟

 

I engelska har eleverna fått skriva och berätta i appen keynote. Målet med uppgiften är att alla ska visa vad de kan skriva och berätta på engelska. 

På idrotten fick eleverna bygga koja. Först pratade vi om allemansrätten, inte störa, inte förstöra. Man fick ta kvistar och grenar från marken och alltså inte tillåtet att bryta grenar från levande träd och buskar.  Idrott nästa vecka: se filmen Konstrålen HÄR och  Parbrännboll HÄR .
Nästa vecka:

Måndag: Dans
Tisdag; Idrott
Onsdag: Idrott
Torsdag:
Fredag: Slöjd och veckans ord

Vi önskar er en härlig långhelg! 🌟

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *