Veckobrev v. 20

Hej

Vi vill börja med veckobrev genom att skriva om en händelse idag. En av våra elever svimmade idag i matsalen. Hon blev hämtad av ambulansen men mår bra. Vi ville informera er om det då vi tänker att eleverna kommer hem och pratar om det.

Vilket trevligt öppet hus det blev igår. Vad roligt det var att så många kunde komma och titta på era barns nationella prov. Alla har verkligen kämpar och gjort sitt bästa. Vi är väldigt stolta.

I tisdags hade vi en underbar friidrottssdag på Midgårsvallen. Både promenaden ner och tillbaka samt alla aktiviteter gick jättebra. Alla kämpade på och gjorde verkligen sitt bästa. Heja er alla i åk 3.

På SO:n har vi arbetat med forntiden och är nu på bronsåldern. I klassen har vi tittat på arkeologens dotter och eleverna läst faktatexter och svarat på frågor. Vi har också jämfört stenåldern med bronsåldern och vi kommer in på järnåldern.

Nästa vecka:
Måndag: Dans
Tisdag: Idrott utomhus
Onsdag: Idrott utomhus
Torsdag: Kristi himmelsfärd, skola och fritids är stängt
Fredag: klämdag, skola stängt och fritids är öppet för anmälda

Vi önskar er en riktigt härlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *