Veckobrev v 50

Hej på er!

Veckorna rusar iväg och nu är det dax för jullov.
Med så många sjuka både barn och vuxna så kommer detta lov lägligt. Vilket fint luciafirande förskoleklassen bjöd på i måndags. Eftersom vi inte kunde samlas i idrottshallen i år för vårt luciafirande så samlades alla ute på skolgården. Det var väldigt mysigt och vackert.

Denna vecka vi pysslat ihop dagarna med olika aktiviteter och fritids. Det har blivit lite pyssel men mycket skolarbete också.

Alla har fått prova en ny app ARMAKR. Där har alla fått visa vad de kan om religion. Vi har arbetat med Kristendomen, Judendomen, Islam, Hinduismen och Buddhismen. Vi har pratat om religionernas heliga byggnad, Gud, Symbol, bok/skrift och helgdagar/högtid. Appen ARMAKR är en app som förvandlar dina skapelser från 2D till 3D, jättekul verkligen och eleverna har arbetat så flitigt. Här nedan kommer några av elevernas presentationer. Fler kommer nästa vecka.

På tisdag den 21/12 är det Höjdens julavslutning 🦒Julavslutningen är för skolans elever och personal. Dagen börjar kl 8.10 som vanligt och slutar redan kl 10.00, då fritis tar vid.

Viktiga datum: 
Skola och fritids har stängt 10 januari, det är studiedag denna dag.
Skolan startar igen tisdagen den 11 januari kl 8.10.

Vi önskar er alla en fin tredje advent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *