Många sjuka

Hej alla
Vi är nu i en situation där vi har väldigt många sjuka. Vi är tacksamma att vi nu framöver är noga med att stanna hemma och vara extra noga med att inte komma tillbaka för tidigt för att stoppa alla smittspridning.
Det verkar vara något virus eller så som är i omlopp och på skolan har även vinterkräksjukan satt igång.

När ni är hemma och ni känner er lite pigga och vill arbeta med något skolarbete så kan alla skriva sina kapitel 5 i magiska dörren ”En annorlunda vän”.
Här ska man nu träna på att skriva en dialog mellan två personer – använda talstreck och frågetecken vid frågor.

På engelskan så skriver alla en julsaga på engelska. Det gäller att kunna skriva en berättelse och formulera sig på engelska. Som hjälp finns appen Google översätt i Appskola att använda sig av.
Uppgiften hittar alla elever i (höjdarna12a) Showbie/engelska – det är en Keynote med instruktioner om vad som man ska tänka på, en länk till hur man animerar och en massa julord som man ska använda när man skriver. När man har skrivit klart så ska man läsa in sin berättelse så man får träna på att prata engelska också.
🎄 ska bli roligt att få läsa allas sagor sen.

Såklart finns uppdrag i NOMP som man kan gå in och göra. Finns inga uppdrag så kan man ändå träna matte där. Zcooly är också en väldigt bra app där man träna matematik på ett roligt sätt.
Lycka till 🤩

Krya på er alla som är hemma 🥰

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *