Viktigt! Nu kommer läsuppdraget 📘📗📙

Nu startar vi upp med läsningen och läsuppdraget igen!
Självklart arbetar vi i skolan med läsinlärningen men vi behöver stöttning hemifrån.

Alla får hem en bok på sin nivå – Nyckeln till skatten”. Böckerna är indelade i tre nivåer för att nå så många som möjligt på rätt nivå. Vi läser ett kapitel per vecka. Det som är viktigt med läsuppdraget är att ni hemma läser samma kapitel upprepade gånger så att barnet känner sig säker på alla ord och innehåll. För varje gång blir man tryggare och säkrare,

I barnens OneNote finns ett läsprotokoll som vi vill att alla ni föräldrar fyller i när ni har läst med eller lyssnat när erat barn har läst. Vi behöver få veta hur det går hemma och hur många gånger som ni har tränat.

Varje fredag får alla med sig boken hem med ett nytt kapitel och sen tar man med boken tillbaka varje torsdag så vi hinner lyssna när alla läser för oss.

LYCKA TILL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *