Utvecklingssamtal 20-21/9

Nu är det våra underbara utvecklingssamtal igen  🤩

Våra elever är så duktiga på att hålla sina samtal på egen hand och nu är det dax igen. Denna gång så välkomnar vi er till våra fina klassrum i paviljongen på över våningen, en vårdnadshavare/barn denna gång.
OM tiden ni får inte passar så önskar vi att ni försöker i första hand att byta mellan varandra innan ni kontaktar oss. Vi har väldigt svårt att hitta fler tider än de vi lägger ut. Meddela oss gärna om det blir ett byte av tiden.
De övriga eleverna som inte har samtal kommer vara med Ia och Alex och ha lektioner i närheten av klassrummen. När ni har tiden till samtalen så vill vi att ni först hämtar erat barn och sedan kommer på utsatt tid in i klassrummet. Det kan vara två samtal igång samtidigt i klassrummet – det ena startas och det andra avslutas. Eleven startar igång och håller i sina samtal på egen hand 🤩


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *