Veckobrev v 22

Hej!

Nu går veckorna väldigt fort och det börjar kännas lite vemodigt att det snart är sommarlov. Vi har nu lite smått börjat förbereda oss mot skolavslutningen.☀️🍀 Vi avslutade veckan med att städa ur klassrummet. Alla hjälptes åt att torka, dammsuga, vattna, sortera och fixa till. Skönt att komma till ett fint klassrum på måndag 🤩

I svenskan har vi tränat på att skriva återberättande texter. Vi började onsdagsmorgon att då träna på att återberätta utflykten som vi var på på tisdagen. Vi gav dom några tidsord som hjälp.

Idag fredag så har Ariel haft ett uppträdande då hon spelade fiol för klass 1A. Hon tränar på kulturskolan och fick idag spela två låtar. Nästa fredag kommer vi ha öppen scen och vi kommer då ha många uppträdanden för de som vill.

I matematik tränar vi på klockan ⏰ Det är klurigt med hel, och halvtimmar och vi har också börjat titta på kvart i och kvart över.

Nästa vecka kommer vi att börja utvärdera och reflektera över åk 1. Vad har vi hunnit med? Vad har vi lärt oss? Vad har varit roligast? Vad ska vi tänka på inför åk 2?

Under sista veckan (8-9 juni) kommer alla kvarglömda kläder att ställas ut vid Boden så alla kan kolla igenom och ta med hem. Efter skolavslutningen kommer kläderna som är kvar då att skänkas till välgörenhet.

Vill också påminna om att läsa hemma varje dag. När vi kollar igenom OneNote så är det bara några som har spelat in när de läser – skärpning nu sista veckan!

Alla med uppdrag🍀 Säg hej till någon du inte känner.

Fredagsfinal🍀 Prickig fredag

Nästa vecka v 23


Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag: Idrott
Fredag: Öppen Scen

Trevlig helg! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *