iPad + tillbehör

Hej!

Det är snart dags för sommarlov och i vanlig ordning ska vi samla in iPad och laddare, det kommer vi göra måndag 8/6. Då kommer vi tvätta skalen och alla barnens arbeten ska sparas ner på OneDrive. Detta gör vi på skolan.

Innan det behöver ni börja leta efter laddare där hemma och även ha koll på hur skalen ser ut. Är det så att en laddare är borttappad och/eller att skalet är trasigt behöver ni ersätta dessa med likvärdiga produkter.

Vi märker tyvärr att många barn på skolan är oaktsamma med våra iPad och skalen kan användas för att bära iPad med, att dra ut lösa delar för att använda som väska på olika sätt. Plasten på framsidan tas bort och försvinner och då går skyddet förlorat. Det är inte ok och vi tar för givet att ni där hemma, precis som vi på skolan, förklarar värdet av en iPad, att det är vårt absolut främsta arbetsverktyg och att de kan gå sönder när de slängs ner i bänkar, golv, balanseras på huvudet och jongleras och kastas med som om de vore tennisbollar.

Vi behöver hjälpas åt nu när barnen fortfarande är unga och när de flesta tar hand om sin iPad på ett bra sätt. Det är viktigt att vi tidigt visar att vi är måna och rädda om vårat arbetsverktyg.
Tack för hjälpen 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *