Veckobrev v 2

Hejsan

åh vad härligt att vi är igång igen. Det är som att vi inte har varit borta. Alla är laddade och vill lära – så härligt 🤗

Vi var lite snabba med att säga att vi skulle till biblioteket – förlåt! Det visade sig att biblioteket hade studiedag = stängt. Vi är i kontakt med dom och hoppas kunna åka någon dag nästa vecka. Vi återkommer.

På idrotten i går hade vi julgransplundring 🎄 Men alla var först tvungna att klä granen för att sedan klä av och plundra granen. En av eleverna fick vara gran och de andra skulle klä granen med en prydnad i taget.

På engelskan repeterar vi nu färgerna återigen. Vi har lyssnat på en sång som handlar om de olika färgerna sedan fick eleverna färglägga ballonger och färgpalett i rätt färg. Kika gärna tillsammans i Bookcreator appen.

https://m.youtube.com/watch?v=z0HZNaM7gTg

Vi har i matematiken börjat arbeta med geometriska kroppar. Eleverna fick sortera, benämna och beskriva rätblock, cylinder, kub och klot.

Information från familjecentrum

Nästa vecka 3

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag – idrott, ta med läsuppdrag
Fredag – Nytt läsuppdrag med hem

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *