Veckobrev v 38

Hej!

Då var det fredag igen! Det har varit en bra vecka och vi har hunnit med mycket. Bra jobbat alla duktiga elever i årskurs 1. Ni genomförde era utvecklingssamtal på ett imponerande sätt⭐️

Alla elever har satt egna nya mål att arbeta mot resten av terminen. Vi har under veckan börjat lägga in målen som bakgrundsbild på iPaden vilket hjäper eleverna att bli påminda av sina mål och vad man behöver träna på 🍀

Det var verkligen härligt att lyssna på alla läsuppdrag igår! Wow vad ni hade övat hemma, bra jobbat allihopa. I protokollet har vi pedagoger skrivit en liten kommentar till eleverna. På torsdagar lyssnar vi på läsgrupperna, under tiden sitter resten av eleverna och arbetar i onenNote under fliken ”den magiska kulan” med uppgifter som handlade om kapitlet. Det var lite svårt uppdrag så alla lyckades inte riktigt svara på alla frågorna.
Idag fick eleverna ett nytt läsuppdrag med sig hem, denna vecka är det kapitel 2, heja heja🤩.

idrotten blev denna vecka promenad runt skoljoggen. Måndag den 30 september kommer skoljoggen att hållas så ni kan eleverna spåret 😃

I matematiken har vi fortsatt arbeta med talen 0-5. Vi har i matematikboken övat på att se antal utan att räkna dem en och en. Vi har även övat på talkamraterna för talen 2,3 och 4. Bra jobbat alla elever!

Förra veckan hade vi vår första bildlektion. Då startade vi upp med att prata om våra grundfärger röd, gul och blå. Denna vecka blandade vi färgerna i ett färghjul (blomman) och fick fram sekundärfärgerna. Alla elever arbetade flitigt och vi fick fantastiska fina bilder.

Tack veckans stjärnor ⭐️Elsa och Matilda för att ni denna vecka visat oss många spännande saker. Nästa veckas stjärnor blev Bruno i 1B och Viveca i 1A.

i svenska ASL så har vi fortsatt tränat på att skriva meningar.

Nästa vecka v. 39

Måndag: Studiedag

Tisdag: Studiedag

Onsdag:

Torsdag: idrott, läsuppdrag tillbaka till skolan.

Fredag: Nytt läsuppdrag med hem 😀

En reaktion på “Veckobrev v 38

  1. Wow vilka duktiga elever, vad mycket ni hinner med på en vecka! Fortsätt så
    Och till er lärare och fritidspedagoger som är med i klassrummet, ni är grymma! Tack!⭐️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *