Veckobrev v 36

Hej alla glada elever och föräldrar!

Vi har redan gått i skolan i tre veckor. Tiden går snabbt och vi har så roligt tillsammans i klassen. Det var trevligt att se så många av er på föräldramötet i tisdags, tack ännu en gång för ett givande föräldramöte. Nedan kommer lite sammandrag av vilka punkter vi pratade om. 

Under veckan har eleverna förberett sig inför utvecklingssamtalen. Eleverna har utvärderat sina gamla mål och vi har tillsammans satt nya mål. Mycket tid har gått åt att prata och diskutera om målen, detta är ett viktigt arbete som bidrar till att eleverna själva har koll på vad de kan och vet vad som är deras nästa steg.

Fredag förra vecka lottade vi första gången fram ”veckans stjärna”, i 1a blev det Matteo och i 1b Zaid. Då fick klasskompisarna skriva ner positiva egenskaper som Matteo och Zaid har. Sedan samlar vi ihop dessa och gör en plansch som veckans stjärnor får ta med sig hem efter sin stjärnvecka. Läs gärna under fliken ”veckans stjärna” där ståt det vilka uppdrag veckans stjärna har under en vecka. Idag var det dags att lotta fram två nya elever. Nästa vecka blir det 1A Neil och i 1B Esmeralda.

I matematiken har vi tränat talkamraterna för med talet 5. Det har gått jättebra och nästa vecka fortsätter vi att arbeta med matematik i våra stationer.

Den 23/9 och den 24/9 är det studiedagar, skolan är stängd och fritids har öppet.

Det har verkligen varit kul att få ta del av denna veckans alla med uppdrag. Härligt att så många av er föräldrar tittade in och skrev kommentar i kommentarsfältet. Det blir så bra och levande, detta vill vi se mer av🙌🏼🥰 heja heja!  Denna vecka avslutade vi alla med fredagen så här: 💙

 

Nästa veckas 🍀alla med – uppdrag: få någon att prata lite mer. Fredagsfinal: sportfredag. ⛹🏻‍♀️

Vecka 37

Måndag:

Tisdag: utvecklingssamtal för 1a och 1b

onsdag:

torsdag: idrott

fredag: sportfredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *