Föräldramöte – föräldrarådsrepresentanter

Hej alla glada

Tack alla som kom igår på föräldramötet – vi tyckte det var ett givande möte.

Vi tackar de frivilliga som ställer upp och är föräldrarådsrepresentanter 🙂 Max från 1B och Jenny från 1A (även Patrik 1A och Johanna 1B som reserv)

Max har tagit på sig att samla in alla föräldrars mail + telefonlista (frivilligt såklart) Vill man ha klassernas föräldrars uppgifter så skicka ett mail till honom med ditt barns namn och ditt/era telefonnummer så lovade han att sammanställa:

max@nersing.it

 

 

16 reaktion på “Föräldramöte – föräldrarådsrepresentanter

 1. Toppen och informativt möte. Jag vill också påminna om att maila kommunen din synpunkt om bullerplank på skolgården för bättre arbetsmiljö. Barn, lärare o pedagoger ska kunna återhämta sig när det är rast.
  Hälsn Åsa (Tildes mamma)

 2. Tack själva! Ni två är som två levande reklampelare för läraryrket. Det riktigt lyser om er och er sprudlande entusiasm smittar! Både till oss och till barnen. Heja er och lyllos oss som får ha våra barn hos er varje dag!

 3. Tack för ett mycket bra föräldramöte! Ni får höra alltför sällan hur viktiga ni är och vilket fantastiskt jobb ni gör!
  Tack för länken Patrik! Om vi alla lämnar synpunkter till kommunen om ljudnivån från bygget kan det kanske bli en förändring!

 4. Tack för ett mycket bra föräldramöte! Ni får alltför sällan höra hur viktiga NI är och vilket fantastiskt jobb ni gör!

  Hjälpa till uppdraget har varit väldigt bra tycker jag
  Alexander har hjälpt till med tvätten och slängt sopor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *