Veckobrev v 23

Hej alla glada ☺️

Nu är (nästan) alla utvecklingssamtal klara och alla elever och föräldrar har klarat det galant ✨✨
Nu har vi satt tydligt mål så alla känner att de har något att jobba med fram till åk 1.

Vi har haft en kort vecka så det blir ett kort brev med lite information. I svenskan har vi hunnit gått igenom alla bokstäver i alfabetet så denna vecka har vi lyssnat på sånger om alla bokstäver. Sedan fick eleverna gå ihop med sin IPad-kompis och tillsammans välja en bokstav och också välja vad de vill skriva. Vi har bara påbörjat detta och kommer fortsätta nästa vecka.

Såklart har vi också spelat schack. Nästa vecka på onsdag så är det dax för schackturnering. Hela skolan kommer att i små grupper möta varandra över åldersgränserna tillsammans i korta 10 minuters matcher.

Det känns att terminen börjar ta slut. Vi är färdiga med allt vi ska. I veckan kommer vi göra framsidor till våra ASL böcker. Måndagen den 10/6 ska alla arbeten från terminen få komma med hem. Barnen behöver då ha med sig en stor papperskasse med sitt namn på.

Påminner om att skolavslutningen är på kvällen tisdagen den 11/6. Kl 17.30 samlas barnen i sitt klassrum medan föräldrar tar plats i idrottssalen.

V.23

måndag:

tisdag:

onsdag: Giraffdag – spela schack

torsdag: Sveriges Nationaldag 🇸🇪 = röd dag – skolan stängd

fredag: skolan stängd, men fritids är öppet

Ha en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *