Veckobrev v 12

Hej alla glada – så underbart med sol ☀️ man blir på bättre humör på en gång.
Vi har fått en ny klasskamrat som alla har tagit hand om på ett fint sätt. Välkommen till oss Hawokiin 😊

Vi har som vanligt haft en vecka med massa härliga aktiviteter. Igår och idag har fokus varit på Rocka sockorna. Vi har haft fina samtal om att vara olika och att det inte alltid syns utanpå.

Under veckan har vi pratat om förmågan ”ta eget ansvar”.
Detta återkommer hela tiden i olika situationer och då passar vi på att lyfta det. Hoppas ni har varit duktiga att använda det hemma också – ta ditt ansvar med dina kläder, plocka upp saker, ta sitt ansvar i bråk osv.

Vi har börjat arbeta med appen Vektor. De flesta tycker att den är tilltalande och vill arbeta med den. Den har en väldigt bra bredd i matematik då eleverna bl a får träna minnet, antal, tallinje och lite addition och subtraktion.

Vi har avslutat veckan med att alla har fått en uppgift att i grupp göra en film. Det har resulterat i många diskussioner, kompromisser, idéer, pröva och ompröva. Alla grupper kom på nån idé och alla har filmat iaf en gång. Vissa vill göra korrigeringar efter ha sett sin film och vi ska sedan klippa ihop det nästa vecka.
Om ni har tur så kommer ni få se några blivande storfilmer 😃
Instruktioner de fick var:

Vår nya idrottslärare börjar nästa vecka hon heter Jessica och vi kommer ha idrott med henne på onsdagar. Vi fortsätter med att inte byta om och duscha ett tag till.

Nästa vecka v 12
Måndag:
Tisdag:
Onsdag: idrott
Torsdagm Diplomutdelning i idrottshallen
Fredag: Prickig fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *