Veckobrev v 10

Hej

Vilken härlig avslut på veckan som bjöd på en fantastisk glittrig ”alla med”  fredag. Härligt! ✨

I matematiken har vi denna vecka fortsatt att arbeta med synmmetri och i svenskan har vi arbetat med borholmslekar.

Ibland tycker eleverna att det är svårt att komma på vad de ska/kan göra på rasterna – vi har därför tillsammans gjort denna planch med flera olika saker att göra. Dessa förslag kommer från barnen själva så vi hoppas att de kommer ta hjälp av denna och därigenom få lite mer saker att välja på.

Eftersom veckans bokstav är T så kom vi fram till att många siffror/nummer börjar på t så då blev det en lång tidslinje.

Vi vill påminna om att allas egna saker som leksaker, block eller pennor tar man inte med till skolan/fritids.

På idrotten lekte vi ”Kinesiska muren” denna vecka. Alla elever hade riktigt kul, be ditt barn berätta hur leken gick till!    

I tisdags var det äntligen blåa gruppens tur att åka till Märsta bibliotek. Vilken upplevelse! Kulturskolans bokäventyr bjöd på massa skoj! Syftet med bokävetyret är att att främja läslust och språkintresse hos förskoleklasseleverna. Vi fick tre prövningar – att vara påhittiga, samarbeta och modiga för att få tillbaka sagofigurerna som var borta! Vi kommer att åka tre gånger varannan tisdag och det ser blåa gruppen verkligen framemot! ⭐️

Imorgon är det dags för final i melodifestivalen 2019. Idag röstade vi på artisterna som är i final. Eleverna röstade på låt nummer tre och fem. Får se vem som tar hem segern imorgon 🤩

Vecka 11

Måndag: Veckans bokstav

Tisdag:

Onsdag: Idrott

Torsedag:

Fredag: Grön fredag 💚

Vi önskar er en härlig helg! / Mimmi och Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *