Alla Med

Denna vecka är alla med uppdraget ”Göra sitt bästa”. Vi har tillsammans i grupperna pratat om en ”från kass till vass” trappa som ni ser här på bilden.

Vi pratade först om begreppen – vad är kass och vad är vass? Vi pratade om många olika saker och situationer där man kan göra sitt bästa och nu lyfte vi också hur man kan bli ännu lite bättre och tydliggjorde det i denna trappa.

Det är jättebra om ni hemma också lyfter detta och pratar om att det gäller i alla situationer – ta hand om sina saker, göra sina uppgifter, städa och hjälpa till och spela spel är några av sakerna vi pratade om dör det är viktigt att göra sitt bästa… ni kanske kommer på fler tillfällen?!

På fredag avslutas detta uppdrag med glitterfredag (frivilligt såklart)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *