Veckobrev v8

Nu är det redan dax för sportlov! Tiden går så fort.

Idag har vi varit ute på en härlig dag – väldigt kall – men ljus och fin. Årskurs 6 har planerat lekar som vi fick göra. Vi var tvungna att gå tillbaka lite tidigare än planerat men vi hann leka fyra lekar iallafall. 😃


Vi svenska har genomfört testet ”Hur låter orden”, samma test som vi gjorde i september och vi ser framsteg i kunskaperna kring ord, ljud och hur orden låter i början och i slutet.

I matematiken har vi arbetat med symmetri denna vecka då fick eleverna färdigaställa en symmetribild.

 

Nästa vecka är det sportlov. Det innebär att det inte är någon förskoleklassverksamhet som pågår utan det är fritids hela dagarna för de elever som anmält närvaro. Vi ses återigen på skolan måndagen den 4:e mars.

Idag lyssnade vi på schlagerlåtarna sedan gjorde vi en omröstning. Elevernas röstade på låt nummer 3 och 5. 🤩

Efter lovet är det blåa gruppens tur att åka till biblioteket som vi tidigare nämnt är det kulturskolans bokäventyr på Märsta biblioteket som träffar förskoleklasseleverna i kommunen för att främja läslust och språkintresse.

v.10

måndag: Veckans bokstav

tisdag:

onsdag:

torsdag,

fredag:

Trevligt sportlov!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *