Kulturskolan

Hej
måndag den 3/12 ska vi få åka på en kulturskoleföreställning.
Förställningen börjar där kl 12:30 vilket gör att vi kommer tillbaka till skolan vid kl 14:00.
Vi behöver alltså ha en längre skoldag på måndag.

Under denna vecka har vi ett uppdrag som innefattar att hjälpa till hemma.
Alla elever ska göra något typ av uppdrag hemma under veckan ex. dammsuga, plocka i/ur disken, hänga tvätt eller någon annan hemmasyssla.
För att kunna följa upp detta uppdrag skulle vi uppskatta om ni kommenterar här vad som har gjorts hemma.

Vi vill också påminna om att alla barnen måste ha med sig varma kläder, mössa och vantar. Vi är ute varje dag och flera gånger/dag.

 

15 reaktion på “Kulturskolan

  1. Superbra uppdrag! Joel har hjälpt till att tömma diskmaskinen som helt otroligt blir full precis hela tiden :o) I motsats till storasyster var känslan sisådär inför uppdraget…

  2. Elsa och hennes storebror (som fick veta uppdraget på fredagen) överraskade oss med att fixa helgfrukost delux i söndags. Det var bara att slå sig ner och njuta av yoghurt, granola, färska bär, smörgåsar, varm choklad, juice och annat smarrigt. Fler sådana här skoluppdrag tycker vi!

  3. Tilde har hjäpt till att duka av bordet och sköja disken och sen in i diskmaskinen. I morgon ska hon även damsuga och skura har hon sagt.

  4. Tilde har hjälpt till att duka av, skölja disken och sen fylla diskmaskinen. I morgon ska hon dammsuga och skura golvet har hon sagt.

  5. Fantastiskt bra uppdrag! Vilja-Mary har hjälpt till med allt möjligt. Allt från att duka, plocka bort efter middagen, hänga upp sina kläder till att hjälpa sin lillebror Axel att klä på sig. Bra skoluppdrag!

  6. Fantastiskt bra skoluppdrag, fler sådana! Vilja-Mary har hjälpt till med allt från att duka, plocka bort efter middagen till att hjälpa lillebror Axel att klä på sig.

  7. Hej!! Isaac. Ö har prövat på att dammsuga här hemma! Det var väldigt lärorikt för att han insåg ganska snabbt att det inte gick utan att bli lite trött efteråt 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *