Veckobrev v.38

Hej alla föräldrar och elever i förskoleklassen. Då var det fredag igen! Det går fort när man har kul 🙂

Tack för alla trevliga inskolningssamtal vi haft denna vecka med halva klassen, det har varit riktigt trevligt att få träffa er. Måndagen den 1/10 och tisdagen den 2/10 är resten välkomna till inskolningssamtalen.

Nästa vecka är en kort vecka, på måndag 24/9 och tisdag 25/9 är det studiedagar vilket innebär att skolan är stängd men fritids har öppet för de som är anmälda.

På onsdag åker vi och badar igen. Som tidigare nämnt blev simningen inställd i onsdags på grund av brist på personal. Vill återigen påminna er om att eleverna har kläder efter väder då vädret skiftar mycket under denna månad.

Vi har sett en liten förbättring kring toaletterna denna vecka. Det är inte lika illa som det var förra veckan men problemen fortsätter. Prata gärna hemma om att ditt barn sitter ner och kissar och tvättar händerna utan att skvätta vatten ur vattenkranen.

Tyvärr har vi haft flera fall av skador i klätterställningen under senaste tiden. Skolan har nu spärrat kring klätterställningen och det är alltså avstängd i väntan till utredning och eventuella åtgärder är genomförda.

V. 39

Måndag: studiedag, fritids öppet för anmälda

Tisdag: studiedag, fritids öppet för anmälda

Onsdag: simmar

Torsdag:

Fredag:

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *