Veckobrev

Hej alla – fösta veckobrevet 🙂

Vi jobbar på för fullt och har massor med saker för oss.
Under veckan har vi gjort ett litet test i svenska där vi har kollat av vad eleverna kan kring långa/korta ord, vilket ljud börjar/slutar ordet på och hur många ljud hör du i olika ord.

Vi kommer att analysera detta och sedan skapa grupper så att alla får träna på det som man behöver träna på. Det är flera som tyckte det var svårt och det var flera som tyckte det var lätt. Vi tränar ju på detta i gruppen på olika sätt men det är viktigt för oss att veta vem som behöver vad.

Simningen går bra. Alla är duktiga på att koma ihåg sina saker och att byta om och duscha.

Vi har problem med våra toaletter. Det är några som ”missar” toaletten eller kissar medvetet på golvet. Vi har fått plocka upp bajskorvar ur handfatet. Det här är verkligen något som vi måste få stopp på!
Vi har pratat med alla om det här men vi behöver er hjälp. Prata hemma så vi kan hjälpa dom som behöver hjälp. Vi kommer snart att få låsa våra toaletter om vi inte får bukt på det här.
Vi skulle vilja att alla pojkar sitter ner och kissar för att slippa det här. Har ni några frågor eller funderingar går det alltid bra att maila oss.

Vi önskar er alla en trevlig helg!

Med vänliga hälsningar

Linda och Mimmi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *