Veckobrev v 33

Hej

Då var det dags för läsårets första veckobrev. Vi vill börja veckobrevet med att välkomna Dora och Freja som har börjat i klass 3a. Varmt välkomna och superkul att ni har börjat hos oss på höjden! 🍀😊

Denna vecka har vi fokuserat på sammanhållning i våra klasser. Vi har pratat om värdegrund och tillsammans tagit fram klassens skolknep- ”klassrumsregler”.
Denna vecka har vi haft lite kortare sluttider men från och med nästa vecka kommer ordinarie schema. Schemat är under uppbyggnad men nästa vecka börjar eleverna måndagar 8:30, tisdag till fredag 8:10 och eleverna slutar klockan 14:00 måndag till torsdag och fredag slutar vi 13:30.
På mornarna finns ingen pedagog på gården vid paviljongen utan lämnar ni era barn innan kl 8:00 så lämna på stora skolgården. Kl 8:00 möter någon pedagog eleverna här.

Här kommer information från idrottslärarna Jessica och Åsa om idrotten.

Vi kommer att ha idrott både på tisdagar och onsdagar. På tisdagar är det idrott inomhus och på onsdagar är det idrott utomhus.

Eleverna har fått designa ett personligt armband. Armbandet ska ge styrka och påminna om hur viktigt och betydelsefullt dom är. Eleverna fick titta på en tabell där varje färg på pärlorna hör ihop med ett egenskap. De fick sedan själva fundera över vilka egenskaper som passar för en själv.

Köket påminner om att anmäla allergier och specialkost snarast. Här kan ni göra det!

Under vecka 36 kommer vi att ha utvecklingssamtal. Tider kommer nästa vecka. En vårdnadshavare per barn är välkommen att delta. Tiderna kommer ligga på eftermiddagen innan 16:30 för att eleverna inte ska behöva komma tillbaka till skolan för sent.

Första veckan på paviljongen har gått bra. Vi har börjat få ordning på allt och vi sa att vi gör det tillsammans med eleverna och hjälps åt. 

Skolan har studiedagar 27 och 28 september men fritids har öppet för de som är i behov av det.

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *