Veckobrev v 38

Hej! Det är så roligt att få vara med och stolt lyssna till alla elever som på egen hand håller i sina samtal och som klarar det så bra 😊 Alla är så medvetna om sitt egna lärande och om både sina styrkor och sina svagheter. De blir verkligen ägare av sitt lärande som vi önskar.

Den här veckan har vi fortsatt att jobba med klockan. Många har knäckt koden och har lärt sig men det är många som fortfarande tycker att det är svårt. Träna gärna hemma ⏰🕰📟⌚️

Nu när alla samtal är klara så kommer vi börja jobba mer på ”riktigt”. Vi kommer i svenska börja skriva en Deckarschema. I detta arbete så kommer vi läsa, skriva enskilt, i par och vi kommer börja forma och skriva bokstäverna lopp riktigt”. Alla kommer också träna på att återkoppla på varandras texter. Det kommer bli ett spännande arbete.

Vi kommer också börja med NTA (Naturvetenskap och Teknik för Alla) som i år är Balansera och väga. Här får eleverna använda sig av ett naturvetenskapligt arbetssätt genom att göra förutsägelser, laborera och dokumentera.

På idrotten lektes Evolutionsleken både i måndags och i onsdags. Eleverna hade verkligen så kul! Jessica och Helena gör så bra och roliga lektioner till klassen ⭐️☺️

 

Film till apor och lejon 

Film till Flaggan

Glöm inte studiedagarna som är måndag 28/9 och tisdag 29/9.

Viktig information till alla som har barn på fritids.

Vecka 39:

🦒 Häng med-uppdrag: kan du stå på ett ben i 30 sekunder och blunda? Extra utmaning – stå längre tid!

Måndag: Idrott inne (ta med idrottskläder och handduk), dans

Tisdag: 

Onsdag: idrott ute( inga idrottskläder behövd) kläder efter väder! 🌧🌤

Torsdag:  Läsuppdrag tillbaka till skolan

Fredag :  Läsuppdraget med hem! Fredagsfinal – Hjältefredag 🦸‍♀️ 🦸‍♂️ 

Trevlig helg! 🍀/Mimmi och Linda

En reaktion på “Veckobrev v 38

  1. Så glad man blir som förälder över när man ser hur stolt och nöjd sitt barn är! Så bra med förändringarna på fritids! Det kommer bli toppen!
    Ha en fin vecka! Ni är bäst 1A och 1B! Likaså era fröknar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *