Veckobrev v 34

Hej Skolan är igång. Full fart 🤩

Den här veckan har vi fokuserat på sammanhållning, gruppen. Vi har spelat spel, gått till parken, lekt lekar och pratat om värdegrund.
Vi har tillsammans tagit fram klassernas skolknep – klassens ”regler”.
Att spela spel ger väldigt mycket för barnen på olika sätt – vi tränar att samarbeta, turtagning, vinna/förlora och räkna.

En lite tråkig sak som vi vill berätta är att Rosie tyvärr har blivit sjukskriven under en period och att vi nu i 2A kommer att ha Erik hos oss under denna period. Vi hälsar Erik välkommen och önskar Rosie krya på sig så hon kan komma tillbaka snart.

Fr o m nästa vecka arbetar eleverna efter ordinarie schema. Jag ska lägga upp schemat här på bloggen så att ni kan se det. Ramtiderna är följande:

Måndag 8.30-13:30 Idrott inne + dans

Tisdag 8.10-13:30

Onsdag 8.10-13:30 idrott utomhus

Torsdag 8.10-13:30

Fredag 8.10-13:30

Pga rådande pandemi kommer höstens föräldramöten att ställas in. Det blir därför extra viktigt för alla barn och föräldrar att läsa veckobrevet varje vecka. Det är här på bloggen som vi lägger ut all information. Vi kommer fortsätta med att publicera veckobrevet på fredagar. Även fritids uppdaterar sin blogg, mellanhöjdarna.se – Håll koll!🌟

Tider för utvecklingssamtal kommer vi inom kort att lägga upp här på bloggen!🍀 En vårdnadshavare per barn kommer att få delta nu under höstens utvecklingssamtal.

idrotten nästa vecka – klicka på bilden för att se filmen.

Vecka 35:

måndag: idrott inne (idrottskläder och handduk med)

tisdag:

onsdag: idrott ute (inga idrottskläder behövs, kläder efter väder)

torsdag:

fredag: Terminens första läsuppdrag kommer med hem!

Har fått veta att prenumerationen inte funkar för alla – fortfarande vilket är jättetråkigt. Vi ska göra vårat bästa att lösa detta problem då det är så bra när man får ett litet pling i mailkorgen när vi gör ett inlägg. Jobbar på det!

Ha en trevlig helg nu

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *