Årskurs 2 har startat 🤩

Wow vad roligt att få träffa alla elever igen. Två nya elever som vi hälsar välkomna – Vanessa till 2A och Gideon till 2B.
Alla fick ett kuvert med papper som vi önskar att alla går igenom, skriver under och skickar tillbaka så snart som möjligt.

Vi håller på med schemat till klassen och det som blir viktigt att komma ihåg är att skolan börjar 8:30 måndagar och alla övriga dagar 8:10. Skolan kommer sluta 13:30 from nästa vecka när vi börjar med ordinarie skoldagar. (Den här veckan slutar vi kl 13 och inga idrottslektioner)
Vi kommer att få ha två idrottslektioner/vecka 👍🏼
Måndagar (utomhus) och onsdagar (inomhus) Se filmen från Jessica och Helena:

Vi kommer nu också på måndagar att ha dans – Sara från kulturskolan kommer ha eleverna en danslektion/klass – jätteroligt.

En ny sak som vi kommer börja med är att vi varje morgon kommer samla in mobiltelefoner och smartklockor. Hela skolan gör likadant och det är för att fokus måste vara på skolan. Ni föräldrar får kontakta era barn efter skoltid/fritids. Vi låser in allt och eleverna får tillbaka sin enhet när de ska gå hem.

Under vecka 37 kommer vi ha utvecklingssamtal. Tider kommer snart.

Nu är vi igång igen och vi hoppas på bästa året 🤩
Skolan kommer prata om och ha som tema under året GRIT (lite jävlar annama) att man inte ska ge upp när det blir tufft och lite svårt utan att det då kommer krävas det där lilla extra. 💪🏽

Det var lite information från oss och mer kommer.
Här är också månadsbrevet från rektor Helena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *