Veckobrev v 35

Fredag igen 🍀🤗

Nu har äntligen skalen till våra IPads kommit och nu har vi hunnit göra iordning dom. På måndag kommer alla elever att få sin egna IPad att arbeta med 📱
På föräldramötet på tisdag kommer vi prata med er föräldrar om IPaden, appar, om att ta hem den och om våra förväntningar. Viktigt att alla kommer!
Har ni några frågor eller funderingar ställ dom då!

Denna vecka har vi haft mattestationer och har arbetat i vår nya mattebok. Barnen är duktiga och nu i början är det mycket grunder i matte och få in arbetet på varje stationer och lugnet när vi arbetar.
Så här kan stationerna se ut – barnen vet var de ska vara och vad de ska göra:

I svenskan har vi skrivit om våra monster. Det blev en väldigt rolig uppgift men också lite klurig. Först skulle man rita och färglägga ett eget monster. När man var klar fick man då en skrivkompis och uppdraget att beskriva kompisens monster 👾 med meningar.
Inte så lätt att beskriva men det är då det är så bra att man är två som hjälps åt.

Vi har haft idrott för första gången med ombyte och dusch. Allt gick så bra – Jessica vår idrottslärare berömde klasserna och sa att de var duktiga att samarbeta och lyssna.
Det som vi måste träna på är att det i omklädningsrummen är tystzon – pga dålig akustik har vi tagit beslut om att det är bättre man är helt tyst när man byter om.

På tisdag är det föräldramöte. Vi startar kl 18.00 i matsalen, sedan går vi till klassrummet. Mötet slutar 19.30. Varmt välkomna!🍀

Nästa veckas alla med-uppdrag:
Säg hej och fråga om du kan hjälpa till!
Det här är ett uppdrag som även ska visa sig hemma – uppmuntra dom att hjälpa till – de är väldigt hjälpsamma era barn 🤗 passa på att använda den hjälpsamheten.

Fredagsfinal: blue friday💙

Det är fortfarande några som inte har bokat en tid till utvecklingssamtalet – gå in på tidigare veckobrev och tryck på länken och boka en tid som passar er.

Vecka 36:

måndag:

tisdag: Föräldramöte 18.00 i matsalen🍀

onsdag:

torsdag: idrott

fredag: terminens första Läsuppdrag hem   blue friday

Ha nu en härlig helg!🌟

En reaktion på “Veckobrev v 35

  1. Lionel har varit väldigt hjälpsam hemma, han har bland annat hjälp till med att bädda sängarna och städat undan i lekrummet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *