Första dagarna

Hello
Nu är vi igång igen – så härligt!
Många nya saker men också lika mycket som är lika som innan.

På morgonen kommer eleverna in i klassrummet och sätter sig då på sin plats och läser/tittar i en bok. Detta för att uppmuntra läsningen, få en lugn start på dagen och det ger också tid för oss pedagoger att smyga runt och lyssna och stötta upp i läsningen varje dag.
Vi samlas sedan på mattan för att sjunga vår nya morgonsång.

Den här veckan är det viktiga att komma tillbaka till rutinerna som lika som innan – lugn inomhus, tystzon i matsalen, rastkompisar, AllaMed – värdegrundsarbetet på skolan.
Några nya saker som vi kommer införa är att vi varje vecka har veckans stjärna, veckans höjdare och klassvärdar. Vi har inte startat med allt på samma gång utan vi har pratat om det och kommer börja nästa vecka.
Vi avslutar dagen med en ny avslutningssång på engelska – jätteroligt att höra barnen som är så duktiga redan.

Vi kommer med mer information om allt som händer på skolan under veckan men något som är viktigt att planera för är att vi kommer ha utvecklingssamtal 10 september och 16 september. Ni kommer få en tid mellan 13:30-19:00 någon av dessa dagar.

Ha det så bra så länge 
Om ni undrar något eller vill meddela något så maila någon av oss då:
linda.gustafsson@edu.sigtuna.se
mine.uzel@edu.sigtuna.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *